Ålbæk HKs damer i Jyllandsserien gæstede lørdag IK1919 Aalborg i Stadionhallen.
Det var tydeligt at begge hold var godt forberedte til opgøret og på modtandernes angrebsåbninger. Hjemmeholdet kom foran 1-0 og 2-1, hvilket blev Aalborg holdets eneste føring i kampen.

Ålbæk leverede en forrygende 1.halvleg og kunne gå til pausen med en føring på hele 9 mål med stillingen 8-17.  Og nok så vigtigt – målene var fordelt på alle 6 spillepladser.

Hjemmeholdet kom bedst på banen efter pausen og scorede de første 4 mål i 2.halvleg. Spillet bølgede lidt frem og tilbage de følgende 20 minutter, hvor hjemmeholdet forsøgte forskelligt og hvor Ålbæk begyndte at tabe koncentrationen. De sidste 10 minutter fik ÅHK atter momentum og kunne tage hjem med en sikker sejr på 22-31, efter et flot præstation af hele holdet.