Serie 1 Damer spillede søndag hjemme mod Nibe HK,  det blev en tæt og spændende 1.halvleg, hvor de to hold kunne gå til pausen med stillingen 12-12

Ålbæk startede 2.halvleg rigtig god og fik lagt mere tryk på gæsterne, hvilket resulterede i en komfortabel føring på 19-13. Gæsterne gav på intet tidspunkt op, og kom godt tilbage i kampen og fik reduceret, men kunne ikke hindre Ålbæk i en sejr på 23-21.

Serie 3 damer spillede efterfølgende hjemme mod Horne/Hirtshals Håndbold, hvor det ligeledes blev en tæt 1.halvleg, hvorefter Ålbæk stille og roligt øgede afstanden gennem 2.halvleg og vandt sæson præmieren med 22-18. Katrine Thomsen, der er målvogter på serie 1 og markspiller på serie 3, blev kampens topscorer med 6 mål.