Ålbæk HKs U17 Pige A spillede søndag sæsonens blot 2. kamp,  da Vrå/Børglum kom på besøg i Ålbæk Idrætscenter. Der var gået 7 uger siden holdets, hidtil eneste kamp, den 18.oktober hjemme mod Visse IF.

Det var ganske tydeligt i kampens start, at skarpheden i afslutningerne ikke var pusset helt af. Ålbæk kunne dog gå til pausen med en føring på 8-6.
Hvis det knep med afslutningerne i den ene ende, ja – så stod holdet derimod rigtig godt i forsvaret.
Mathilde Vilmar der til dagen var sendt på mål, leverede tilsvarende en stabil præstation og medvirkende til hjemmeholdets føring.

Ålbæk fortsatte et fornuftigt spil gennem 2.halvleg, hvor holdet var lidt mere effektive foran mål, og dermed blev det en leg, der blev vundet med 10-5, og en sikker sejr på 18-11.

Gæsternes Anne Bager blev topscorer med 9 mål.

De to hold mødes allerede igen på tirsdag, og denne gang i Idrætscenter Vendsyssel.