Ålbæk HKs serie 1 damer tog søndag hjemme mod holdfællesskabet fra Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted, til en kamp hvor Ålbæk var sygdoms- og afbudsramte og måtte stille op med kun 7 spillere.

Ålbæk kom rigtig godt fra start, og efter blot 8 minutter førte hjemmeholdet med 6-2. Herefter mistede holdet koncentrationen forfaldt til lidt dårlig omgang med bolden, hvilket gæsterne ikke var længe om at udnytte og kunne gå til pausen med en føring på 9-11.

Ålbæks trængsler blev ikke mindre da Kiki Holm i 1.halvleg afslutning blev ramt på kindbenet og måtte udgå af kampen. Nicoline Berg Nilsson blev rykket op fra 2.holdet, der skulle spille umiddelbart efter og afløste Kiki Holm på fløjen.

Astrup/Bindslev holdt sig foran Ålbæk i yderligere 22 minutter, og der var konstant 2-3 måls forskel. Ålbæk fortsatte sin fight, fik udlignet og bragte sig foran og fik med det yderste halet en sejr på 24-23 i land.
Det var en flok mega trætte og tilfredse spillere der fik pudset moralen ekstra af i denne kamp – flot.

6   Dronninglund IF 2   3   -46   0

Mens 1.holdene i serie 1 var meget jævnbyrdige i dagens opgør, blev det lidt anderledes for de 2.holdene i serie 3. Her var gæsterne rimelige overlegne og vandt opgøret 15-30. Astrup (osv) har 6 point efter 3 kampe og en rimelig høj scorer – holdet ser således ud til hurtigt at vende tilbage til serie 2.

Chanette Gammelgaard blev kampens topscorer med 7 mål og leverede sammen med holdkammeraterne en flot fight.