IK1919 gæstede sidste weekend Ålbæk, hvor hjemmeholdet spillede sit hidtil bedste i år og vandt kampen 28-22. I ugens løb spillede Ålbæk pokalkamp tirsdag aften ude mod Vejgaard og turneringskamp onsdag hjemme mod SEIF. Dagens kamp var således den 4. på 8 dage.

Det generede ikke Ålbæk holdet der kom rigtig god fra start og bragte sig hurtigt i front, førte konstant gennem 1.halvleg, og kunne gå til pausen foran 14-9. Hjemmeholdet gav aldrig op, kom stærkt tilbage og 10 minutter før tid, fik Aalborg holdet reduceret , så Ålbæks føring kom ned på to mål. Holdet fik igen skabt lidt luft og vandt kampen 24-21.

Det var tæt på SEIF havde givet Ålbæk en hjælpende hånd, da man igen gav Astrup/Sønderskov/Bindslev/Tversted  et tæt kamp, som gæsterne dog vandt 17-18.

2.holdet i Serie 3 Damer tabte 15-11 ude mod Horne/Hirtshals, det begynder at se lidt nedrykningstruet ud, da holdet pt. indtager sidstepladsen i rækken.

Foto fra dagens kamp mod IK 1919 Aalborg.