Ålbæk HKs serie 2 herre spillede søndag sæsonens sidste turneringskamp på hjemmebane mod Strandby/Elling IF. Ålbæk kom rigt godt fra start, efter de første 10 minutter var det med tenniscifrene 6-0 til hjemmeholdet.  Herefter kom gæsterne bedre med i kampen og Ålbæk faldt totalt ned i tempo og måltavlen fik en længer pause, hvilket SEIF udnyttede og kom tilbage i kampen og pludselig var der kun to måls forskel. Ålbæk strammede lige grebet mod slutningen af halvlegen og kunne gå til pausen med en 14-9 føring.

Hvis man var af den opfattelse i 1.halvleg at Ålbæk forsvaret stod godt, og keeper Kenneth Jørgensen tog sig af resten, ja så hev keeperen endnu flere redning frem i 2.halvleg, og det blev en sikker sejr på 29-14 til Ålbæk i et opgør mellem rækkens nr. 2 og 3.

6   Sæby HK 2   9   -27   6

Tornby rykker som bekendt op, og det bliver Sæby der må en tur ned i serie 3.
Bindslev – Sæby er udsat pga corona og da kampen ikke er blevet ansat og spillet til tiden, siger reglerne at det hold der meldte afbud hertil bliver taber dømt, hvilket også forventes at ske i dette tilfælde.

Fra Serie 1 pulje 1 er det Vrå/Børlum der rykker ned i Serie 2.

Fra Serie 3 pulje 1 er det Skagen HK der rykker op fra 2.pladsen idet FFI har oprykningsforbud.
Fra Serie 3 pulje 2 er det Tornby IF der rykker op i Serie 2.