ÅHKs serie 2 herre spillede fredag aften hjemme mod Strandby/Elling. Gæsterne måtte låne Ålbæks udebane tøj, idet der var noget med en der havde glemt noget.

SEIF holdet kom rigtig godt fra og bragte sig foran 3-9. Det var specielt Mads Starcke der i den periode gav Ålbæk store problemer. Hjemmeholdet kom bedre med og fik reduceret til 10-13. Det “lykkedes” hjemmeholdet at lave en række tekniske fejl i de sidste minutter af 1.halvleg, hvilket gav gæsterne en række kontrachancer, hvor de fik scoret på tre af dem til pause stillingen 10-16.

Det var Ålbæk der kom bedst på banen efter pausen, Lars Vangsted fik godt fat i midterforsvaret, Kenneth Jørgensen begyndte for alvor at tage med hænder og nu var det hjemmeholdet der fik kontrachancerne, og hvor Michael Vestergaard var sikker på afslutningerne og wupti var stillingen 16-18, og Ålbæk dermed tilbage i kampen.
Så begyndte Mike Daarbak for alvor at udfordre Ålbæks forsvaret, og der blev spillet rigtig godt bold af begge hold.  Ved stillingen 20-22 blev hjemmeholdet ramt af fire udvisninger – ikke spilrelaterede, men for dommerprotester – synd at det ødelage stemningen i en god kamp, som gæsterne vandt 22-26.

Hvis SEIF stiller med det hold i resten af kampene så ligner det en topplacering, modsat skal Ålbæk snart have lidt flere point og må se nedad i tabellen.