ÅHKs herrer havde fået hjemmebane i første runde af Jysk Cup, hvor modstanderne var Sæby HK. Sæby er nedrykker fra serie 1 og står fortsat som S1, hvilket gør at Ålbæk som serie 2 hold havde fordel af hjemmebane.
Det var en sej omgang at få kampaftalen på plads, da Sæby igen og igen måtte rykkes for svar – så det efterhånden lignede en farce.

For første gang i sæsonen var Ålbæk i næsten stærkeste opstilling, og kunne mønstre 10 mand. Holdet kom da også rigtig godt fra start, og midt i 1.halvleg var stillingen 12-2 til hjemmeholdet. Selv om alt kan ske i håndbold, var det vel de færreste der troede på så store ændringer i kampen. Mod slutningen af 1.halvleg indtraf der efter Ålbækkernes opfattelse flere lidt underlige kendelser, som desværre fik flyttet hjemmeholdets fokus på kampen. Ålbæk kunne dog gå til pausen  med en føring på 15-5. Desværre blev der også i starten af 2.halvleg brugt for meget energi på enkelte kendelser. Holdet fandt atter balancen og vandt kampen med hele 28-13 og er dermed klar til 2.runde af Jysk Cup, hvortil der er lodtrækning den 7.november.

Knap havde sejrens sødme fået lov til at løbe rundt i kroppen, før man kunne konstaterer fem afbud til holdet næste kamp på lørdag.