Ålbæk HKs serie 1 damer spillede tirsdag aften på udebane mod IF Fremad Nørhalne. Banen var kridtet op, hjemmeholdet havde ikke noget at kæmpe for da holdet er udenfor op- eller nedrykningsspil, derimod skulle Ålbæk gerne bruge en sejr i toppen. Dette var på ingen måde til at se i kampens start. Hjemmeholdet gik frisk til den og bragte sig hurtigt i front med 3 mål, mens Ålbæk derimod spillede fuldstændigt med hovedet under armen, og lavede et hav af tekniske fejl. Ganske tydeligt at holdet ville det for meget, og derfor krampede toltalt.
Hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 9-8.

Ålbæk fik ro på i pausen og kom på banen i 2.halvleg i en helt anden udgave. Der kom tempo og vilje på over hele linjen og de 9-8 blev på kort tid forvandlet til 10-15. Føringen blev støt og roligt øget og Ålbæk vandt kampen 11-23.

Ålbæk spiller allerede igen i morgen aften hvor Dronninglund kommer på besøg i Ålbæk Idrætscenter, og hvor hjemmeholdet med en sejr rykker op i jyllandsserien.