Ålbæk HKs Jyllandsserie damer indledte halvsæsonen med en hjemmekamp mod Sæby HK.
Ålbæk var corona ramte og tæt på en udskydelse af kampen. Mette Pedersen og Karoline Sund fra serie 4 holdet, var friske og give en hånd med, således kampen kunne gennemføres.  Sidst nævnte fik således 1.holds debut ved samme lejlighed.

Det blev fra start til slut en meget tæt kamp de to hold gav hinanden, hvor hjemmeholdet oftest var i front med 1-2 mål gennem de første 58 minutter og gæsterne første og eneste føring kom blot 15 sekunder før tid – det var et af de resultater der gnaver og ikke lige kunne vaskes af.

Gæsternes Simona Florea var med 8 mål hjemmeholdets største udfordring hos gæsterne. Sæby der sluttede på 2.pladsen i Jyllandsserie rækken før jul, havde således 1 point med over i denne turnering og står derfor nu med 3 point.

Når skuffelsen over pointtabet har lagt sig, kan holdet se tilbage på en hel fin indsats, og når de sidste får trænet lidt mere skal der nok komme point på kontoen.

Serie 4 damer vandt et tæt opgør hjemme mod Sindal IF med 11-10, hvor der var come back til Line Jensen i målet efter 9-10 års pause.