Ålbæk HKs serie 2 herre tog lørdag hjemme imod Hjørring HB. De to hold havde ved det første møde i Hjørring delt pointene mellem sig med resultatet 20-20.

Begge hold var i en noget stærkere opstilling ved dette møde, hvilket gav en rigtig flot 1.halvleg, hvor begge hold spillede pænt bold. Efter en tæt halvleg kunne Ålbæk gå til pausen med en føring på 14-13. Gæsternes væsentlig bedre form blev afgørende i 2.halvleg, hvor hjemmeholdet kom til at halse bagefter og til slut måtte se sig besejret 23-29.

Hjørring rykker dermed forbi Ålbæk i tabellen og sender ÅHK på kvalifikationspladsen.-
Kenneth Stenberg der er netop er kommet til fra Vester Hassing, fik en fin debut for Ålbæk, gik fint ind i forsvaret og bliver i lidt bedre form en gevinst for holdet.
Simon Nielsen der i januar blev opereret i det ene ben, der skulle være tilbage på banen i marts, men er desværre ude resten af sæsonen.

Serie 4 herre spillede hjemme mod Bindslev. 1.holds keeper Kenneth Jørgensen spillede her med i marken og blev topscorer med 5 mål. 2.holdet har ligeledes fået en ny spiller i form af Frederik Rimmer Nørregaard der aldrig har spillet tidligere, men fra naturen har en god fysik, hvilket blev brugt til at banke 2 kasser ind. Hjemmeholdet tabte dog kampen 22-24

Det blev de eneste to kampe denne lørdag, hvor serie 1 dame kampen er blevet flyttet til på onsdag, U16 drengenes kamp blev afviklet i tirsdags. Langholt meldte om formiddagen afbud til U16 pige kampen, mens Skagen meldte afbud til serie 4 dame kampen.