Det blev en lidt skidt optakt til serie 1 damernes udebanekamp mod Hjørring tirsdag aften. 3 afbud til det i forvejen sygdomsramte hold reducerede styrken til 6 spillere. Mette Pedersen fra serie 4 hold sprang heldigvis hurtigt til, og derved kunne der mønstres 7 spillere.

Indledningen på kampen blev tilsvarende ikke det bedste, med langsomt spil med mange tekniske fejl kom Ålbæk hurtigt bagud med fem mål. Efterhånden begyndte vi at finde rytmen, og kom stærkt tilbage mod slutningen af halvlegen og fik udlignet til pausestillingen 14-14.

Desværre lavede holdet samme fejl de første minutter af 2.halvleg, som i 1.halvleg. Igen satte man sig i en situation, hvor det gik op ad bakke og hjemmeholdet kom i front 18-14.

Holdet sled og slæbte for hinanden, og blot en enkelt spiller mere ville have haft utrolig stor betydning. Trods utrolig flot fight blev det desværre et nederlag på 28-26. Nu venter der en knald eller fald kamp torsdag aften ude mod Brønderslev. En kamp der skulle have været afviklet, men blev afblæst pga vand på banen i Brønderslevhallen. Det bliver dermed tre kampe i denne uge, og desværre på et uheldigt tidspunkt.