Ålbæk HK serie 2 herre havde søndag eftermiddag besøg af rækkens ubestridte tophold fra Tornby IF, der med en sejr ville sikre sig oprykningen til serie 1.

Stik mod alle forventninger var det Ålbæk der kom bedste fra start, og førte med 1-2 mål gennem 1.halvleg, gæsterne fik dog udlignet til pausestillingen 12-12.

Gæsterne kom bedst på banen efter pausen og bragte sig 12-14, hvorefter Ålbæk igen kom i front med 15-14, en stilling der holdt sig i de følgende 9 minutter. Begge hold havde således stor fokus på forsvarsarbejdet, samtidig med at målmændene i begge ender tog med hænder. Efter 52 minutter var stillingen således 17-17 og kampen fortsat åben, men den tætte kamp havde sat sine spor, i et ellers flot kæmpende Ålbæk hold der i de sidste minutter måtte se sig besejret 18-21.

Tornby sikrede sig dermed 1.pladsen i rækken. Vi ønsker holdet og Morten tillykke med oprykningen.