Ålbæk HKs serie 2 herre fik som ventet en vanskelig kamp på udebane mod rækkens tophold.  Vrå/Børglum er nedrykker og ÅHK oprykker, det var tydeligt at der var stor forskel på de to hold. Trods mange redninger af Kenneth Jørgensen, kunne han ikke hindre at hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 19-8. Ålbæk udnyttede ganske enkelt ikke chancerne når de var der. Samtidig lykkedes det ikke at få lukket Vrå´s to angrebsesser.

Ålbæk holdt i 2.halvleg fast i nogle delelementer af spillet, således man kunne få udbytte af kampen. Det lykkedes til en rimelig grad, og trods at det blev et klart nederlag på 33-18, efter 14-10 i 2.halvleg, så var det et ÅHK hold i godt humør der kunne drage hjem fra Vrå.

Næste modstander hedder … Vrå/Børglum. Herefter kan der ses frem mod nogle mere jævnbyrdige opgør.