ÅHKs U17 Pige A spillede hjemme mod Visse IF i et meget tæt opgør, hvor gæsterne førte med 1-2 gennem første halvleg, og kunne gå til pausen med en føring på 5-6.

Begge hold vægtede også forsvaret høj i anden halvleg, men her fik hjemmeholdet en god start efter pausen og nu var det Ålbæk der var i førertrøjen, og med blot 2 minutter tilbage af kampen,  førte 12-10.

Desværre formåede holdet at smide bolden væk hele tre gange i de sidste minutter, hvor Visse var sikre i kontrafasen og vandt kampen 12-13 til stor fortydelse for hjemmeholdet.

Trods den lidt bitter afslutning, leverede holdet en helt fin kamp på alle pladser.

Efter 1 1/2 års pause, var Lærke Thomsen tilbage i ÅHK, og blev kampens topscorer med 4 mål.