Ålbæk HKs U17 piger havde kun spillet en enkelt kamp, før den ekstraordinære nedlukning af Nordjylland. Turneringsudvalget besluttede for en uges tid siden, at ungdomsholdene inden 17.januar skal have spillet deres turnering færdig – eller det meste af den. For Ålbæks vedkommende, således 9 kampe på relativ kort tid. Holdet skulle således fra søndag den 6.dec til søndag den 13.dec spille 4 kampe. Lørdagens kamp den 12.dec udgår dog for holdet, idet Aabybro alligevel ikke kunne denne dag.

Spillerne er friske og meget klar til udfordringen. I mandags måtte holdet dog konstaterer, at målvogter Lærke Haugaard har valgt at stoppe. Da Haugaard var ene på posten, måtte en af markspillerne tage tørnen.
Linea Thomsen der ved tidligere lejligheder og med stor succes, har passet  jobbet mellem stængerne,  sagde ja til tjansen.
Under onsdagens træning, blev Linea desværre ramt temmelig uheldigt, af en bold på det ene knæ. Efterfølgende undersøgelse på Hjørring Sygehus viste en forstrækning af ledbåndene, altså en forstuvning.  Der efter lægens anbefaling betyder 2 ugers pause og efterfølgende genoptræning.


Line Thomsen er ude resten af året.

Mathilde Vilmar der kom til klubben i sommers, har en fortid som målvogter i FFI. Mathildes ønske i Ålbæk var imidlertid at spille i marken, og som sådan, har hun også været med indtil nu. Pga den ekstraordinære situation, har hun sagt ja til at tage målet i den kommende periode.

Mathilde Vilmar vogter målet i søndagens kamp hjemme mod Vrå