Ålbæk HKs damer gæstede gæstede lørdag eftermiddag SHI, i en kamp i 4.runde af Jydsk Cup.
Hjemmeholdet fik en forrygende start på kampen, hvor man roligt kan sige at Ålbæk ikke lavede meget væsen af sig. SHI bragte sig således i front med 5-1 og 12-4. Havde man startet på en sovepille, virkede den således de første 20 minutter, hvorefter man begyndte at komme med i kampen og fik reduceret til pausestillingen 15-11.

Starten af 2.halvleg ændrede ikke meget på tingende, holdene skiftedes således til at scorer frem til 20-16, hvorefter Ålbæk fik momentum og stille og roligt halede ind på hjemmeholdet. 5 minutter før tid, kom Ålbæk i front med stillingen 23-24, desværre blev man herefter lidt for ivrige og alle spillerne vil afgøre sagen, i stedet smed man styringen over bord og tabte 26-25, og dermed er man ude af Jysk Cup.

Ålbæk spiller allerede igen i morgen, hvor der kl. 18.00 er turneringskamp hjemme mod Vrå/Børglum IF.