Ålbæk HKs herre var i weekenden stærkt afbudsramte pga skader, ferie, arbejde og skiture. Serie 2 herre kunne således kun mønstre 7 spillere og én “i yderste tilfælde” spiller på bænken, da holdet gæstede Hjørring. Med 1.holdet i toppen af 3.division må det selvfølgelig være planen at få 2.holdet en række højere op. Hjørring stillede da også op med 12 yngre og ivrige spillere, hvortil Ålbæk gennem kampen forsøgte at trække tempoet ud af kampen.

Stillingen ved pausen var 10-7 i hjemmeholdets favør og modsat hjemmeholdet var Ålbæk godt tilfredse med kampens udvikling.  10 minutter ind i 2.halvleg kom hjemmeholdet dog kommet foran med 17-11, og der var nok ikke mange der levnede Ålbæk chancer for point i den kamp. Hjørring sparede et par nøglespillere, og Ålbæk kvitterede med at komme tilbage i kampen og fik stille og roligt hentet ind på hjemmeholdet og kort før tid, var stillingen 20-19 og hjemmeholdet havde en kvalificeret afslutning til at lukke kampen, men Kenneth Jørgen hev en pragtredning frem og Ålbæk fik nu muligheden for at udligne. Michael Jakobsen der gennem kampen ikke havde haft held med sine afslutninger fra fløjen, blev kampens helt, da han få sekunder før tid sendte bolden i nettet til slutresultatet 20-20. En flot fight sikrede dermed Ålbæk det ene point.