Ålbæk HKs serie 2 damer tog hjemme imod Løkken GVL, hvor Ålbæk leverede en katastrofal dårlig start på kampen og var bagud 4-8 efter godt 10 minutters spil, hvor intet fungerede i en utrolig langsom spillet kamp. Hvor gæsternes målvogter Sofie Jensen stod godt i vejen for Ålbæks afslutninger. Man havde således ikke problemer med at spille sig til fine afslutninger, men gjorde ikke arbejdet færdigt.

Efter 15 minutters spil stoppede dommer Kurt Solsbæk Thomsen tiden, han følte sig dårlig tilpas og der blev efterfølgende rekvireret en ambulance.  Efter en tid besluttede man at kører til Aalborg Sygehus til nærmere undersøgelser. Vi ønsker alle Kurt god bedring, og håber snart at se ham på banen igen.

Karsten Mikkelsen der netop havde dømt U17 Pige kampen, en kamp hvor Ålbæk i øvrigt vandt 15-11 over Sindal, opholdt sig i cafeteriet da han skulle være makker med Kurt Thomsen i den efterfølgende serie 2 herre kamp. Karsten Mikkel overtog fløjten og dømte således 5 kampe i træk – godt gået.

Ålbæk kunne gå til pausen foran 12-9 og ikke mindst pga meget flot spil af Signe Christensen. Begge hold havde lavede et hav af tekniske fejl i de første 30 minutter, det var en ting der skulle rettes efter pausen.

Arkiv foto af Signe i gennembrud.

2.halvleg blev lidt bedre og Ålbæk fik mere greb om tingene og 9 minutter før tid førte Ålbæk 24-18, gæsterne fik dog reduceret til slutresultatet 24-21.

Holdet fik sin 4.sejr i træk i lige så mange forsøg, hvilket man var yderst tilfredse med, i det man betegnede som en “mærkelig” kamp.