Ålbæk HKs serie 2 damer spillede fredag aften ude mod Brønderslev IF. Begge hold var nedrykkere fra serie 1, på henholdsvis 4. og 5. pladsen og har i efterhånden mange år givet hinanden nogle tætte kampe, således også denne fredag. Begge hold var ubesejret før dagens møde.

Kampen var oprindeligt sat til lørdag eftermiddag, men ingen af Ålbæk målvogtere kunne på det tidspunkt. BI var så flinke at være med til at flytte kampen, og muligheden var således fredag aften.  Efter flytningen stod Ålbæk alligevel med afbud fra målvogteren – pengene var således smidt ud af vinduet. Chanette Gammelgaard var frisk at springe på opgaven og nåede lige 1 1/2 times målmandstræning og det viste sig faktisk at blive en rigtig god ide.

1.halvleg var som sædvanlig meget tæt, hvor det var hjemmeholdet der i starten førte med en enkelt pind, blev det mod slutningen Ålbæk i front med en enkelt, og således også ved pausen hvor stillingen var 12-13. Anne P blev efter et gennembrud og skudforsøg trukket bagfra i armen og blev desværre skadet og måtte udgå.

De første 20 minutter af 2.halvleg forløb på samme måde, hvor Ålbæk bragte sig foran og BI udlignede. Fra det 20.-25. minut fik Ålbæk dog skabt lidt luft og bragte sig på 20-24. Herefter gik der lidt gummiarm i det, med flere ukoncentrerede angreb og afslutninger samtidig med Brønderslev lavede en rigtig god afslutning på kampen og fik reduceret til 23-24 og kampen var atter åben. Ålbæk fik desværre igen en lidt for tynd afslutning 15 sekunder før tid, hvilket gav hjemmeholdet endnu en afslutningsmulighed, det blev dog til et frikast, hvor et hårdt skud gik gennem Ålbæks parade, men heldigvis fik Chanette hånden på bolden, der gik over målet og de 2 point vigtige point kom i hus.