Ålbæk HKs serie 1 damer spillede onsdag aften hjemme mod Visse IF. Begge hold stod noteret med 3 point og er placeret på de to nedrykningspladser. To af Visses point var netop i sæsonpremieren hjemme mod Ålbæk, efter en sejr på 27-25. For at bevare chancen om at overleve i rækken, var kravet ikke kun en sejr, men en sejr på 3 overskydende mål.

Det blev en meget tæt 1.halvleg, hvor begge hold døjede lidt med nerverne i starten, hvilket medførte lidt for mange tekniske fejl. Efter de første 30 minutter var der aldrig mere end 1 måls forskel på de to hold og stillingen efter første leg var 12-12.

2.halvleg startede på tilsvarende måde, hvorefter Ålbæk fik skabt en afstand på 2 mål, som med mellemrum blev udlignet. Holdet har i flere kampe haft problemer med nogle udvisninger i slutfasen af kampen, og som ofte har været kostbare. Det blev desværre samme mønster i går, hvor kampens to eneste udvisninger faldt til hjemmeholdet indenfor de sidste fem minutter af kampen. Det var som om undertalssituationen løftede holdet endnu mere, og efter en fantastisk holdindsats  og fightervilje af alle. Stillingen var 22-20 til hjemmeholdet kort før tid, hvor gæsterne gik frem til et helbane pres. Signe Christensen rundede sin markeringsspiller på egen banehalvdel og kørte direkte igennem den sidste forhindring og scorede til 23-20. Ålbæk holdt stillingen i kampens sidste sekunder og fik en yderst vigtig tre-måls-sejr.