Ålbæk HKs serie 1 damer leverede en stærk vilje præget  indsats, da holdet lørdag eftermiddag hjemme tog imod IK 1919 Aalborg. Selv om holdet var uden de to stregspillere blev der dannet to nye 3ére par. Det gav lidt fejl i starten af kampen, hvor gæsterne bragte sig foran 1-4. Tingene blev justeret og viljen var der hos alle mand. Ålbæk kom tilbage i kampen, og kunne gå til pausen foran 11-7.

ÅHK kom tilsvarende bedst på banen efter pausen og øgede afstanden til 6 mål. Og 2.halvleg svingede med 5-6-7 måls føringer og sejren var således aldrig truet. Efter tre dårlige kampe, var var det et meget tilfeds hjemmehold der kunne række armene i vejret efter kampen.

Da AIK Vejgaard lidt overraskende besejrede Astrp/Sønderskov er Ålbæk´s skæbne endnu ikke helt fastlag. ÅHKs sejr betød derimod at IK 1919 rykker ned i serie 2.

Vejgaard og Ålbæk har begge 8 point, mens Brønderslev har 6 point. BI har dog en kamp mindre – torsdag aften ude mod topholdet Sæby HK.  Brønderslev skal vinde begge kampe (Sæby-BI og Astrup-BI), mens Vejgaard (Vejgaard-1919) og Ålbæk (ÅHK-Sæby) ikke må vinde deres kampe. Ålbæk er bedst i indbyrdes opgør med Brønderslev, tilsvarende er Vejgaard. Mens Vejgaard er bedst i indbyrdes opgør med Ålbæk. Ender de tre hold lige, er det den samlede målscorer og her er BI pt sorteper.

2.hold damer vandt 23-21 over Bindslev/Tversted IF, mens 2.hold herre ligeledes besejrede Bindslev/Tversted, her med lidt færre mål,  18-15.