Ålbæk HKs damer spillede torsdag aften ude mod IK 1919 Aalborg, i en Aalborg Stadionhal, hvor kun ca. 70% af lysstofrørerene  virkede, hvilket gav nogle ret mørke områder på banen.Kampen kunne betragtes som en nøglekamp, da de to hold før kampen begge stod med 2 point og vinderen derfor ville tage et vigtigt step op i tabellen.

Ålbæk kom rigtig godt fra start og bragte sig hurtigt foran 1-4, herefter fulgte en målfattig periode som hjemmeholdet først kom ud af, og fik udlignet til 4-4. Holdene fulgtes pænt ad, men mod slutningen af halvlegen fik 1919 skabt en to-måls-føring, som de holdt halvlegen ud, med pausestillingen 12-10.

IK 1919 holdt sig i front gennem 2.halvleg, hvor det konstant var Ålbæk der skulle kæmpe sig op på udligningen, hvilket man også fik gjort 22 minutter ind i 2.halvleg via indædt fight. Herefter fulgte to afgørende scoringer fra Ditte Rolin, hvilket nu bragte ÅHK i front med to mål. Et minut før tid reducerede hjemmeholdet til 21-22 og Ålbæk formåede at have overblik og rutine i  slutminuttet – tiden løb til stor glæde for Ålbæk holdet, der dermed sikrede sig to vigtige point.