Ålbæk HKs herre har som de fleste hold været hårdt ramt af corona, hvilket har været medvirkende til at man med nød og næppe har kunnet stille hold og dermed også har fået pointtab. Søndag den 6.februar spillede holdet på udebane mod Flauenskjold hvor hjemmeholdet vandt 22-21. Kravet søndag den 13.februar var derfor en 2 måls sejr, således man ville blive bedst i det indbyrdes regnskab med Flauenskjold.

Det var dog gæsterne der startede som lyn og torden og bragte sig i front og kunne siden gå til pausen med en føring på 11-13. Ålbæk kom bedre med i 2.halvleg, og midt i den anden leg, kom hjemmeholdet foran for første gang. ÅHK holdt sig i front og kæmpede hårdt til det sidste for at få den nødvendige sejr. Holdet fik løn for sine anstrengelser, og vandt kampen 23-20.