Ålbæk HKs serie 2 herre spillede søndag eftermiddag ude mod Bindslev/Tversted og det blev traditionen tro et tæt opgør. ÅHK fik ikke den bedste optakt til kampen, da holdet umiddelbart før afgang, blev reduceret fra 10 til 8 mand, hvoraf halvdelen er stregspillere.

Det blev hele vejen igennem en tæt kamp, hvor der aldrig var mere end 1-2 måls forskel og holdene skiftedes til at være i front. Stillinge ved pausen var 12-12 og tre minutter før tid 23-23, hvor Lars Vangsted fra en uvant højre back, med et underhåndsskud  sendte bolden i mål til 23-24. BTI fik bygget angrebet op, og en velkvalificeret afslutning blev reddet af Kenneth Jørgensen med det yderste af neglene. I det efterfølgende angreb fik Ålbæk tilkendt et straffekast, og Kim Christensen kunne have lukket kampen, men BTIs keeper Eli Hilmarsson ville det anderledes. Hjemmeholdet fik således en mulighed for det ene point med kampens sidste angreb. Det blev en lidt forceret afslutning som gik ved siden af målet og Ålbæk tog begge point med hjem.